Neem een kijkje bij de verschillende diensten

Uitzonderlijk transport in binnen- en buitenland

Grote ladingen of zware machines? Het transporteren van deze goederen is onze specialiteit! Dankzij jarenlange ervaring, verzorgd materiaal en bekwame chauffeurs vervoeren wij uw vracht probleemloos in binnen- en buitenland.
Wij voorzien de vergunningen, onze eigen begeleidingsvoertuigen en de nodige documenten.
Heeft u een specifieke opdracht of heeft u enkele vragen omtrent uitzonderlijk transport? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Kraanwerk

Wij zijn sterk in transport met kraan met onze eigen kraantrekkers. Wij beschikken over meerdere trucks met kraan.
Door een doordacht concept van de kraantrekker zijn er veel verschillende voertuigsamenstellingen mogelijk welke zeer geschikt zijn voor een passende oplossing voor het gecombineerde kraanwerk en kraan- en transportwerk.Een truck met kraan heeft een aantal grote voordelen. Zo is kraanwerk en transport in 1 te combineren wat de kosten reduceert. U heeft directe ondersteuning bij o.a. montagewerkzaamheden en de kraan is ook op de werkplek snel te verplaatsen.

Montage

Elke locatie is uniek en brengt eigen uitdagingen met zich mee. Door de ruime ervaring van ons montageteam, zorgen wij keer op keer voor een nette afwerking en professionele installatie. Onze buitendienst monteurs worden intern opgeleid en maken uitgebreid kennis met alle materialen voordat zij op pad gaan. Ons montageteam bestaat daardoor uit vakmensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en montage methodes.